Diplomatervezés / HÍREK

2017-09-19 10:49
PIRANESI AWARD - STUDENT PIRANESI HONORABLE MENTION 2017



Karunk idén ismételten felkérést kapott, hogy részt vegyen a 2017 évi Piranesi Award-on. A szervezők két hallgatói tervet (nemcsak diplomaterv) vagy megépült épületet / beavatkozást várnak az elmúlt félévekből.

A Közép-Európa legnevesebb építészeti díjai közé tartozó, 1989 óta évente meghirdetett Piranesi Award a minden év novembeprében Piranban megrendezett Pirani Építészeti Napok nemzetközi építészeti konferencia része. Célja Közép-Európában megvalósult legjobb építészeti alkotások díjazása, kiállítása. A Piranesi Award kiállítás része a bécsi, a grazi, a spliti, a zágrábi, a pescarai, a trieszti, a maribori, a ljubljanai és a budapesti hallgatói tervekből készült összeállítás, amelyek közül a nemzetközi zsűri egy tervet szintén díjjal jutalmaz (Piranesi Student’s Honorable Mention).

Pályázni az elmúlt két félévben elkészített hallgatói tervvel, diplomatervvel, megépült épület / beavatkozással lehet. Összefűzött digitális portfólió formájában, maximálisan 15 oldal és 5 Mb terjedelemben.

Várjuk a hallgatók jelentkezését 2017.október 05. 24:00- ig a szabo.david@mail.bme.hu email címen.